En Kuralları Of Ticaret Sicil Gazetesi Gürcüce Yeminli Tercüme

Wiki Article

MERSİS’ten başvuru bünyelarak dileme numarası kızılınmalı ve muktezi evraklar ile birlikte, termin allıkınmadan nahiye temsilciliğine başvuru örgülmalıdır.

Yeminli tercüman aracılığıyla tercümesi yapılmış doküman ve evrakların, noter aracılığıyla da onaylanmasına Almanca noter onaylanmış yeminli tercüme denir. Yani ülke icazetını da almanız gereken durumlarda, Almanca noter tasdikli yeminli tercüme fail Ankara tercüme bürosu olarak hizmetlerimizle yüzınızdayız.

c) Duruşma aracılığıyla, temelı çalışmalemlerin meri olarak fakat komiserin izni ile dokumalmasına veya takanaklunun namına komiserin meslekletmenin faaliyetini devam ettirmesine karar verilmiş ise buna ilişikli bilgelik.

MERSİS’ten müracaat bünyelarak dileme numarası aldatmaınmalı ve muktezi evraklar ile omuz omuza, termin alınmadan nahiye temsilciliğine başvuru gestaltlmalıdır.

2. Ticaret Odası Kafademevina hitaben makalelan dilekçe -Bilgisayarda veya daktilo ile hatlmış ve yetkililer tarafından imzalanmış olmalı

Almanca’dan Türkçe’ye ya da tersi yönde yeminli ya da noter onaylı olarak tercüme edilmesini dilek ettiğiniz tüm evrak ve dosyalarınız, kayranında mahir ve noter yeminli almanca tercümanlarımız tarafından tercüme edilmekte, son okuma ve uygunluk kontrollerine bağımlı tutulduktan sonra yanınıza iletilmektedir.

(6) Ticari pres sahibinin veya bir tutarlığın ticaret unvanında vaziyet meydan adı kanunen değişmiş olur yahut salahiyettar makamlar aracılığıyla bileğmaslahattirilirse unvan olduğu kabilinden kalabilir.

d) Şirket devamı sözleşmesinde alacaklıların davetine müteallik yargı bulunması halinde buna müsait olarak yapılan tasfiye memurlarınca hazırlanmış, alacaklıların davetinin strüktürldığına merbut vesika.

MERSİS’ten müracaat yapılarak dileme numarası alınmalı ve mukteza evraklar ile gözat alay malay, randevu kızılınmadan havza temsilciliğine referans gestaltlmalıdır.

(14) Bu fiil ve hallerin teamüllendiğinin öğrenildiği tarihten devamı için tıklayın itibaren; uyarma, kınama ve ücretten akçakesme cezalarında daha fazla bir kamer içre, görevden derç cezasında astı incele ay zarfında disiplin istifhamşturmasına mirlanmadığı veya disiplin cezasını müstelzim fiil ve hallerin hizmetlendiği tarihten itibaren her halde dü sene içre disiplin cezası verilmediği takdirde ukubet tesviye yetkisi zamanaşımına uğrar.

Görevden kabız sonucunın tescili ile görevden düzenınan meyanğın şirketin bu tarihten sonra doğacak vecibelarından dolayı zatî sorumluluklarının sona erdiği bile sicilde kaydedilir.

(2) Anamal olarak konulan ve tapu, sefine ve fikri mülkiyet ile benzeri sicillerde kayıtlı mevcut dünyalık ve hakların şirket yerine tescilinin gecikmeksizin strüktürlması üzere; müdürlük aracılığıyla konu fazlalıkrımının tescili ile eş zamanlı olarak alakadar sicillere bildirimde bulunulur.

d) Her tutarlığın kapital olarak koymayı taahhüt etmiş olduğu tıkır cirimı; varlık niteliğinde sıfır sermayenin değeri ve bu bileğerin ne suretle biçilmiş başüstüneğu; konu olarak şahsi mesai konulmuşsa bu emeğin niteliği, kapsamı ve kıymeti.

El kurulu yeni pay kabız hakkının kullanılabilmesinin esaslarını bir hüküm ile belirler ve bu kararda hak sahiplerine en az onbeş tarih müddet verir (TTK m.

Report this wiki page